SHIT HAPPENS - ET MUSIKALSK FOREDRAG

Arrangementsinformasjon

NOEN VALG FÅR VI, OG NOEN VALG FÅR VI IKKE. Dette er et ærlig foredrag med humor og livsgnist i ryggmargen. Alle kan finne glede, håp og trøst i de sterke egenerfarte livshistoriene som Ruben, Niklas og Ronnie formidler.

Et par venter barn. De får vite at barnet har Downs syndrom. De får valget - og ett døgn på å bestem- me seg. Skal barnet leve eller dø?
En mann får en kreftdiagnose, uhelbredelig kreft som gjør at livet blir kortere enn forventet. Han får ikke noe valg. Hvordan forvalter han tiden han har igjen? Hvor mye blir tiden verdt?

Niklas Arnesen, Ruben Eiksund og Ronnie Mag Larsen er profesjonelle musikere, og de har jobbet sammen ved Holtekilen Folkehøgskole i en manns- alder. Trioen har gjestet flere kirker det siste året med denne forestillingen, blant annet på Olavsfest- dagene i Trondheim. Gjennom 90 minutter forteller de sine historier og erfaringer, mens de spiller san- gene som har betydd noe på veien. Det handler om å gjøre det beste ut av det i den situasjonen man til enhver tid befinner seg i: shit happens!

korskolefestivalen2020
shithappens
niklasarnesen

Restriksjoner

Barn og ungdom gratis (under 16 år). Alle må ha billett grunnet smittesporing og antall.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte biletter refunderes ikke